Atac dur al unui lider USR Cluj la Emil Boc: „Primarul Clujului e plafonat, plictisit. Nu l-aș mai putea vota niciodată”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Unul dintre liderii USR Cluj, fost președinte al organizației județene și membru al Biroului Național USR, Elek Levente, a lansat un atac dur la administrația locală clujeană.

Acesta a susținut în emisiunea Servus Cluj! că primarul Clujului este plafonat, plictisit și e mai preocupat de imaginea personală decât de bunăstarea clujenilor.

Levente este și președintele Asociației pentru Protecția Urbanistică a Clujului și susține că primarul Boc ignoră cu bună știință regulile urbanistice.

Am fost votantul lui, l-am votat de 3 ori, după care nu l-aș mai putea vota niciodată. Unul e prea puțin, două e ok, 3 e prea mult, 4 deja sunt enervante. La al 5-lea mandat e deja super enervant.

În momentul de față eu îl văd pe primarul Clujului plafonat, plictisit, nu mai are chef decât de imaginea personală. Chiar am citit astăzi un articol legat de urbanism, de clădirea de pe Theodor Mihaly, în care ca spunea: care e problema, cetățeanul poate să intervină! Despre ce vorbim? Când l-ai ascultat tu pe cetățean?

Am fost personal în Consiliul Local și am vorbit cu primarul despre un proiect imobiliar, mi-a spus știu că aveți dreptate, mergeți în instanță și vă faceți dreptate acolo. Cum adică, eu să repar prostiile pe care le-ați făcut voi pe banii mei, în instanță? Asta-i viața, asta este politica, ăsta a fost răspunsul”, a declarat membrul USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *