Protest AUR Cluj la UBB în semn „de solidaritate cu studenții discriminați pe motive medicale„

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Partidul AUR Cluj a protestat, marți, 10 august, la sediul central al UBB ”în semn „de solidaritate cu studenții discriminați pe motive medicale„, anunță deputatul de Cluj, Ilie Coleșa.

„Azi am organizat încă o manifestare de solidaritate față de studenții UBB, care sunt discriminați prin interzicerea accesului la activitățile didactice desfășurate în sistemul clasic, față către față, precum și condiționarea cazării în căminele studențești de efectuarea unor teste RT-PCR (la fiecare 3 zile) sau al testelor antigen rapid (la fiecare 2 zile). Testare a cărei costuri se presupune a cădea în sarcina acelor studenți care, din diferite motive, aleg să nu se vaccineze. Și cel mai simplu motiv e acela că mare majoritate a lor au trecut deja prin boală, au anticorpi, și ca atare nu doresc să se expună unui risc inutil vaccinându-se. Vaccinare care nu oferă garanția ne-îmbolnăvirii și ne-transmiterii virusului.
O instituție academică, așa cum ar trebui să fie UBB, cade la testul unui raționament simplu, elementar, pe care orice om sincer cu el însuși l-ar trece. De fapt face exces de zel, dorind să intre în grațiile mai-marilor zilei.
Este evident faptul că asistăm la o obligativitate a vaccinării, iar conducerea UBB dorește, printr-o „dăruire exemplară” să depășească planul cinci-lunar în mai puțin de 2 luni.
Sunt ușor de recunoscut manifestările specifice unei dictaturi politic corecte. Dar nu trebuie să ne lăsăm intimidați. Regele este gol, puterea lor este aparentă. Uniți și urmându-ne conștiința avem doar de câștigat, nimic de pierdut.
Doamne ajută!”, a scris Coleșa în social media.
 
UBB nu a reacționat la protestul AUR Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *