Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul Giga TV

Politica nationala

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul Giga TV, iar Laura Georgescu, fosta șefă a DNA, a fost condamnată la 4 ani și 4 luni de închisoare.

Patronul Giga TV Gheorghe Ștefan Pinalti a primit o pedeapsă de 4 ani și 6 luni închisoare.

În același dosar, Narcisa Iorga, la data faptelor membră CNA, a primit o condamnare cu suspendare.

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul Giga TV, pentru trafic de influență.

Decizia Curții de Apel București este definitivă.

Magistrații Curții de Apel București au decis, marți, să respingă drept nefondate atacurile inculpaților Laura Corina Georgescu, fostă șefă CNA, Viorel Hrebenciuc, fost deputat PSD și Gheorghe Ştefan, patronul Giga TV.

Laura Georgescu a fost condamnată la 4 ani și 4 luni de închisoare, iar Viorel Hrebeciuc a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare.

Pedeapsa stabilită pe fond pentru Gheorghe Ştefan a fost majorată de la 3 ani şi 9 luni închisoare la 4 ani şi 6 luni închisoare.

În privința Narcisei Iorga, fostă membră CNA, instanța a dispus suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 3 ani închisoare, va avea un termen de încercare de 5 ani. Trebuie să facă 120 de zile de muncă în folosul comunității la Administrația Domeniului Public – sector 2 sau 6.
Decizia pronunțată de Curtea de Apel București este definitivă.

Viorel Hrebenciuc a fost cercetat de procurorii anticorupție pentru că a intervenit la funcţionari din CNA pentru ca această instituţie să revină asupra deciziei de retragere a licenţei postului Giga TV – controlat de primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan. Narcisa Iorga a fost urmărită penal de pentru că i-ar fi sugerat primarului din Piatra-Neamţ la cine să apeleze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *