Președintele USR-PLUS HUEDIN și-a dat demisia

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

EXCLUSIV. Președintele USRPLUS Huedin, Iosif Marcu și-a dat demisia. Motivul sunt noile prevederi statutare care împiedică să fii membru, respectiv în conducerea unei filiale daca ai lucrat în serviciile secrete.

Marcu, fost polițist, 57 de ani,  căsătorit, un copil, a lucrat în serviciul secret al Ministerului de Interne și a declarat acest lucru când USR Cluj l-a primit în partid. Mai mult, a fost candidatul USR la primăria Beliș.

Demisia survine după demisia răsunătoare unui alt coleg din conducerea USRPLUS Cluj, care a stârnit vâlvă și a dus la aplicarea cu strictețe a prevederilor statutare în interiorul USRPLUS Cluj.

Marcu a intrat în politică pentru schimbare

„Simplu: am întâlnit în toți anii de carieră profesională de polițist multe fapte reprobabile, multe infracțiuni la regimul silvic, făcute în disprețul legii și în detrimentul comunităților. Am realizat că fără o implicare directă, comuna natală nu va putea depăși starea actuală a lucrurilor. Nu, nu spun ca sunt singura soluție, dar sunt absolut convins și decis să pun interesul public înaintea celui personal. Am experiența, studiile și determinarea necesare, iar echipa PLUS Beliș are același crez politic, bazat pe transformarea în bine a administrației publice. Calitatea vieții, sănătatea persoanelor, integritatea lor şi a bunurilor acestora mă interesează în mod deosebit. În toate aceste cazuri îmi propun transparenţă în relaţia cu cetăţeanul și o mai bună utilizare a banului public”, răspundea acesta unei întrebări a siteului Media9.ro într-un articol publicitar din campania de la localele 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *