Câți liberali clujeni vor face parte din delegația PNL Cluj pentru Congresul din 25 septembrie?

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Filiala clujeană a Partidului Național Liberal a stabilit lista delegaților care vor face deplasarea la București pentru Congresul de sâmbătă, 25 septembrie, în care va fi stabilită noua conducere PNL.

Astfel, PNL Cluj va trimite la Congres o delegație numeroasă formată din 180 de membri, iar 18 persoane au fost declarați supleanți dacă vreunul dintre delegați nu va putea face deplasarea.

Pe lista delegației PNL Cluj majoritatea provin din vechiul PDL și sunt susținători ai premierului Florin Cîțu.

De asemenea, membrii cu drept de vot sunt parlamentarii liberali, primarul Emil Boc, președintele CJ Cluj, Alin Tișe, lideri ai organizațiilor de femei, tineret, precum și membri desemnați de forurile locale ale PNL Cluj, consilieri județeni, respectiv 43 de primari PNL din județ.

Angajați din Primăria Cluj-Napoca, pe lista delegațiilor

Pe lângă primarul Boc, din delegația pentru Congres mai fac parte și diverși funcționari din Primăria Cluj-Napoca, cum ar fi nepoata primarului, Mihaela Boc, precum și directorii Călin Forna și Ovidiu Câmpean, respectiv secretarul general adjunct al PNL Cluj, Maria Forna.

Secretarul general al PNL Cluj, Zoltan Corăian, nu va face deplasarea la Congres din motive personale, iar de pe listă vor mai face parte și foștii parlamentari Marius Nicoară și Florin Stamatian, precum și 8 din 17 consilieri locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *