Directorul Institutului Francez din România, Julien Chiappone-Lucchesi, în vizită la Primăria Cluj-Napoca

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Directorul Institutului Francez din România, Julien Chiappone-Lucchesi, a efectuat o vizită astăzi la Cluj-Napoca, unde s-a întâlnit cu primarul Emil Boc în Sala de Sticlă a primăriei.

Am primit, în Sala de sticlă a primăriei, vizita delegației Institutului Francez din România, condusă de Julien Chiappone-Lucchesi, Consilier de cooperare și acțiune culturală al Ambasadei Franței în România și Director al Institutului.

Cu această ocazie, am prezentat delegației profilul strategic al orașului nostru și avantajele competitive ale Clujului: ecosistemul local de inovare și resursa umană bine pregătită. Am discutat și despre parteneriatul dintre Institutul Francez și Municipiul Cluj-Napoca, dezvoltat în timp în domenii precum educația, cultura sau arta.

Printre proiectele comune cele mai recente cu Institutul francez din Cluj și orașele înfrățite din Franța se numără proiectul de artă urbană „Apropiați. Spargem zidurile” cu orașul înfrățit Nantes și proiectul de mobilitate internațională a tinerilor „Voluntariat, tineret și
reciprocitate” ajuns la cea de-a 4-a ediție cu orașul înfrățit Dijon”, a declarat primarul Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *