Dîncu, PSD: Dragnea este un mincinos în tot ceea ce a spus despre mine

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Politica nationala Slider

Preşedintele Consiliului Naţional a PSD, Vasile Dîncu a răspuns duminică, 10 octombrie, în emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, mai multor acuzaţii ale fostului președinte PSD, Liviu Dragnea la adresa sa, numindu-l „mincinos” pe fostul lider social-democrat, conform News.ro.

Întrebat cum comentează afirmaţiile  conform cărora l-ar fi ameninţat că nu apucă în libertate Crăciunul, Dîncu a răspuns că nu a vorbit cu Dragnea de trei ani şi că nu vorbeşte ce a „trăit” în „prietenia” sa cu Dragnea. Dîncu a precizat că „este nedemn” din partea lui Dragnea să vorbească astfel despre el.

„Nu aş vrea, prin ceea ce spun eu – care nu este cel mai confortabil pentru el – în niciun fel să-i afectez libertatea sau fericirea lui de a face o nouă politică. Dar vreau să spun: nu am vorbit cu Dragnea de trei ani, cât a fost el plecat, de când s-a întors. Deci este un mincinos, nu numai aici, în această temă, ci în tot ce a spus despre mine. A inversat lucrurile, a schimbat motivaţiile”, a spus senatorul la Prima TV.

În emisiunea Insider Politic difuzată, astăzi, 10 octombrie, de la ora 11:00, la Prima TV, Vasile Dîncu vorbeşte şi despre numirea lui Gabriel Vlase în funcția de șef la SIE, despre partidul sprijinit de Liviu Dragnea, dar şi despre strategia PSD pentru consultările de luni, de la Cotroceni.

Reamintim că fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seară că, în urma primei sale apariţii publice după eliberare, a primit ameninţări de la Vasile Dîncu şi de la fostul adjunct al SRI , Florian Coldea,  spunându-i-se că nu va apuca Crăciunul în libertate.

„Am primit ameninţări de la Vasile Dîncu şi Coldea că o să apuc Crăciunul. Au păstrat aceleaşi metode. Cât de proşti pot fi să creadă că mie îmi este teamă?”, a afirmat Dragnea, precizând că ameninţările s-au referit la faptul că s-au referit la libertatea sa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *