Sorin Grindeanu, ironic despre șansa Guvernului Cioloș să fie învestit: „O să bată recordul lui Cîțu”

Politica nationala

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu spune că Guvernul lui Dacian Cioloș are șanse mari să pice cu un număr mare de voturi.

În lipsa unui număr de 234 de voturi, Președintele va convoca din nou consultări cu partidele parlamentare la Palatul Cotroceni, după care va face o nouă propunere de premier.

Guvernul USR are foarte mari şanse să pice cu cel mai mare număr de voturi, spune prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeau: „Cred că Cioloş o să bată recordul lui Cîţu”.

„Dacă acest guvern pică, şi are foarte mari şanse să pice cu cel mai mare număr de voturi, cum Cîţu a picat cu cel mai mare număr de voturi – cred că Cioloş o să bată recordul lui Cîţu – se intră într-un calendar de negocieri şi noi susţinem că se merge spre anticipate”, spune Sorin Grindeanu.

Întrebat care este opinia sa referitoare la lista prezentată de Dacian Cioloş, liderul social-democrat a afirmat: „Cât timp cât vin cu Mihăilă, cu Năsui, cred că lucrurile sunt evidente şi vor fi evidente marţi, la audieri”.

USR a anunţat duminică validarea, în urma întrunirii Comitetului Politic, a listei de miniştri şi a formei finale a programului de guvernare. Acestea au fost depuse luni în Parlament, de către premierul desemnat Dacian Cioloş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *