Rareş Bogdan: Florin Cîțu a avut „o retragere absolut elegantă”. Visez ca în 2024 PNL să înglobeze integral dreapta românească

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Prim-vicepreşedintele liberal Rareş Bogdan a susținut că îşi doreşte ca, în anul 2024, Partidul Naţional Liberal să înglobeze „integral” dreapta românească, din care să facă parte inclusiv cei plecaţi „pentru moment” din partid.

„Eu visez ca în 2024 PNL să înglobeze integral dreapta românească, inclusiv pe cei plecaţi pentru moment din PNL: deputaţi, senatori. Pentru mine ar fi extrem de important ca în acel an, cu patru rânduri de alegeri, să pornim în forţă întreaga dreaptă românească, sub sceptrul liberal. Ar fi un lucru frumos, ar fi un lucru ce ţine de familia liberală, care ne-ar realiza o şi mai mare unitate şi o şansă de a ne bate cu adevărat în anul dificil care ne aşteaptă în 2024”, a susținut Rareș Bogdan, duminică, la Consiliul Naţional al PNL.

El a spus că Florin Cîţu, care şi-a dat demisia din funcţia de lider al PNL, a avut „o retragere absolut elegantă”, menţionând că un nou „festival al democraţiei ar fi creat mari probleme”.

Congresul extraordinar al PNL, pentru alegerea unui nou preşedinte, ar urma să aibă loc în 10 aprilie, iar moţiunile vor putea fi depuse până în 6 aprilie, a anunţat Gheorghe Flutur, pe care conducerea PNL l-a desemnat duminică președinte interimar al PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *