Ministrul Apărării, Dâncu și Însărcinatul pentru Afaceri al Ucrainei la București vin în vizită la Cluj,

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, va vizita miercuri, 20 aprilie, începând cu ora 13.30, împreună cu Însărcinatul pentru Afaceri al Ucrainei la București, Paun Rohovei, și cu președintele Fotbal Club CFR 1907 Cluj, Cristian Balaj, Centrul suport integrat pentru refugiați. Evenimentul va fi urmat de o conferință de presă comună care se va desfășura la sediul Centrului din Cluj-Napoca, strada Cometei nr. 14-20.

De asemenea, ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, va participa  începând cu ora 19.00, la spectacolul „Credință și Onoare”, care va avea loc la Opera Națională Română Cluj-Napoca.  În cadrul spectacolului, organizat de Ministerul Apărării Naționale, care face parte din campania „Recunoștință veteranilor de război”, vor concerta Orchestra Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale și Corul Tronos al Patriarhiei Române. 

Tot miercuri, ministrul Vasile Dîncu va asista la meciul de fotbal CFR 1907 Cluj – DINAMO KIEV, un meci caritabil pentru pace organizat pentru sprijinirea ucrainenilor greu încercați de războiul din țara lor. Evenimentul va avea loc începând cu ora 21:30, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *