30 de copii din comunele clujene Mărgău și Măguri Răcătău au primit ghiozdane cu rechizite din partea TNL Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Cu ocazia începerii noului an școlar, tinerii liberali clujeni au venit în sprijinul unor copii proveniți din familii defavorizate în primii pași din acest an școlar.

„Împreună cu consilierul județean Forna Maria și cu colegii mei din TNL Cluj – Florin Steopan și Petrut Bratu, am fost în comunele Mărgău și Măguri Răcătău din județul Cluj pentru a înmâna celor 30 de copii proveniți din familii cu venituri extrem de reduse, ghiozdanele cu rechizitele necesare desfășurării activităților școlare. E important pentru acești copilași să simtă că pornesc la drum cu aceleași șanse precum colegii lor.

Este datoria noastră, ca tineri, să fim atenți la nevoile celor din jur și, totodată, cât mai implicați în diverse acțiuni sociale, civice, din care comunitatea are de câștigat. Prin intermediul acestei inițiative, am avut oportunitatea să aducem bucurie în sufletele unor copii deosebiți și ambițioși.

Mulțumesc domnului Sorin Suciu, primarului comunei Mărgău și domnului Petru Prigoană, viceprimarul comunei Măguri Răcătău pentru implicare și sprijin în realizarea acestei acțiuni.

Le doresc pe această cale tuturor elevilor care încep de luni noul an școlar mult succes în activitatea lor!”, a declarat președintele TNL Cluj, Georgiana Kaczka.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *