Bode, către tinerii din PNL: „Luptaţi pentru idei şi principii în primul rând, nu pentru funcţii”

Politica nationala

Prezent, sâmbătă, la Constanța, la Școala de Vară a PNL, ministrul Afacerilor Interne și secretarul general al PNL, Lucian Bode, i-a îndemnat pe tinerii liberali să lupte pentru idei și principii, nu pentru funcții și să valorifice experiența celor mai vechi din partid atunci când vine vorba de organizare, strategie și viziune.

Luptaţi pentru idei şi principii în primul rând, nu pentru funcţii. Ele vor veni cu timpul, pe măsura performanţelor dumneavoastră. Nu vă lăsaţi intimidaţi de competitori nou apăruţi pe scena politică, pentru că aţi văzut, a fost un foc de paie care s-a stins. După ce i-au amăgit pe români spunându-le cum vor salva ei naţiunea, iată că au sfârşit prin a-şi propune să devină, eventual, un reper. Voi trebuie să fiţi perseverenţi, să aveţi consistenţă şi să fiţi constanţi în acţiune”, le-a spus Lucian Bode tinerilor liberali. De asemenea, Bode i-a îndemnat să valorifice experiența liderilor vechi ai PNL, precizânt că „lecțiile trecutului sunt baza”.

Nu cădeţi în capcana de a refuza să valorificaţi experienţa celor mai vechi din partid! Nu tot ce este vechi este neapărat şi demodat, când vorbim despre organizare, strategie, viziune, lecţiile trecutului sunt baza de la care pornim”, a mai spus secretarul general al liberalilor, sâmbătă, la Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *