PSD l-a exclus din partid pe deputatul Aurel Bălăşoiu

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Politica nationala Slider

Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu, a anunţat formaţiunea într-un comunicat citat de News.ro. Conducerea PSD mai transmite că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare.

”Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, PSD se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare”, precizează formaţiunea într-o postare pe Facebook.

PSD mai transmite că ”nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnităţii umane şi a moralei creştine”.

Acesta a fost exclus din PSD din cauza unui scandal sexual. Există „bănuială că ar exista” un film în care deputatul apare în ipostaze indecente, cu o altă persoană. Aurel Bălăşoiu e absolvent al Facultăţii de Teologie Piteşti şi a fost primar din 2004.

”Vă daţi seama, că de unde să ştiu eu, cu minor, cu major, cu, cu, cu…  Adică, îmi puneţi nişte întrebări… adică, iertaţi-mă, sunteţi ziaristă, da? (…) Există bănuiala că… că ar fi. Dar dacă există aşa ceva, imaginaţi-vă că organele statului trebuie să se autosesizeze”, a spus politicianul

El a admis că a fost demis din partid pentru bănuiala că persoana cu care a fost filmat gol în pat era un minor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *