Gabriel Zetea (PSD): Nu am discutat în PSD despre comasarea alegerilor în 2024, nu ne opunem de principiu

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul Gabriel Zetea (PSD) a declarat marţi, în emisiunea Talk News de la Prima News TV, despre comasarea alegerilor în 2024, că nu au discutat în PSD, nu se opun de principiu, dar nici nu vor fi de acord cu încălcarea Constituţiei doar pentru un avantaj electoral pentru cineva.

”Va trebui să stăm să vedem ce permite Constituţia. Nu putem să ne permitem o coaliţie atât de mare să mergem pe şmecherii. Nu am discutat în PSD, nu ne opunem de principiu, dar nici nu vom fi de acord cu încălcarea Constituţiei doar pentru un avantaj electoral pentru cineva, asta vă spun din start”, a spus Zetea.

El a admis că liberalii sunt cei care insistă pe acest subiect.

”PSD nu insistă pe acest subiect, nici nu am discutat, ne concentrăm mult mai mult pe buget şi pe menţinerea acestei coaliţii intecte cu toate discuţiile pe pensii, pe piaţa energie.”, a arătat el.

Zetea a precizat că mai sunt doi ani până la alegeri. ”Avem timp anul viitor să discutăm despre legile de organizare şi a alegerilor locale şi parlamentare, haideţi să ne concentrăm pe guvernare”, a spus deputatul PSD. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *