George Simion și Diana Șoșoacă scandal monstru în Senat: „Pleacă, susținător de violatori” vs. „Hai, hai, zât. Mă încurci cu fizicul tău”

Politica nationala Slider

Liderul AUR George Simion  și senatoarea independentă Diana Șoșoacă au provocat miercuri un nou scandal de proporții în Parlament, bălăcărindu-se în ultimul hal.

Totul a început când Simion a vrut să adune semnături pentru o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, fără să țină cont de ședințele care se desfășurau.

După ce a terminat cu deputații, s-a dus și la Senat, unde a început să umble printre bănci, filmând, și să facă diverse comentarii când observa cine absentează.

„Nu-i place la munca lui Cîțu? Mititelu’”, a spus el când a văzut că fostul premier liberal nu e la ședință.

Apoi a dat cu ochii de fosta sa colegă Diana Șoșoacă și a întrebat-o dacă vrea să semneze. Aceasta a început și ea să filmeze și l-a întrebat la rându-i „contra violurilor ce spuneți?”, făcând referire la adolescenta de 17 ani care a acuzat că a fost violată la Școala de Vară a partidului AUR.

„E o minciună a sistemului. Nu erau membri AUR, doamnă”, i-a replicat Simion, însă remarca a stârnit-o și mai tare pe Șoșoacă.

„Cum vă permiteți să acuzați o fată că ea e vinovată că voi ați îmbătat-o și violat-o? Cum e posibil să veniți aici să stricați ședința Senatului când membrii AUR au îmbătat și violat o fetiță de 17 ani. Nu vă e rușine? Plecați afară din Senat, că aveți treabă la deputați. Nu mai munciți? Lăsați circul și mizeria, vă rog frumos, ieșiți afară”, a strigat Șoșoacă la Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *