Alexandra Oană, USR Cluj, atacă AUR după cazul de viol de la Constanța

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
 
Alexandra Oană, consilier local USR Cluj, profesoara de engleză la un Colegiu privat, atacă partidul  AUR după cazul de viol de la Constanța.
Reamintim că o fată a participa la o scoala de vara AUR acum 7 zile si a fost violată. Aur s-a delimitat, conducerea AUR Ialomița a fost destituită dar George Simion, lider Aur a susținut, joi, în parlament și nu numai, chestionat de deputata Diana Șoșoacă, cu care s-a certat ca la ușa cortului, că  au fost ”oamenii sistemului” cei care au violat-o pe fată. Aceasta a depus plângere penală și cazul e în cercetare.
Oană a reacționat pe facebook: 
 
‘M-au lăsat să îmi revin, iar când mi-am mai revenit am văzut că am sânge jos și mă durea foarte tare. Nu mi-au luat nicio declarație, mi-au luat doar buletinul din ghiozdan, mi-au umblat în lucruri. Deci aveam buletinul la mine, știau organizatorii și toată lumea de acolo că aveam 17 ani.’
Ies la iveală declarațiile fetei de 17 ani violată la școala de vară AUR de trei membri ai partidului, dintre care unul este și lider al unei filiale din Ialomița.
Tot din declarațiile unei senatoare care a plecat din AUR (Diana Șoșoacă n.r.), cel care a trimis-o pe fată la școala de vară nu e la primul abuz și a mai avut un dosar de viol.
Să recapitulăm!
La școala de vara a partidului Familie, Patrie, Credință, o adolescentă, care fusese și virgină conform certificatului medico- legal, e violată de lideri ai partidului.
Ce face partidul Familie, Patrie, Credință?
Încearcă să mușamalizeze abuzul, să arunce vina pe victima minoră și, într-un final, face presiuni imense asupra fetei să retragă plângerea.
Cu toate sloganele pe care le flutură, se pare că violul nu este un abuz în viziunea acestui partid care a reușit trista performanță să atragă un număr record de agresori pe listele pentru parlament.
Și vor defila în continuare cu tradițiile, familia, patria și credința. Și mulți îi vor crede în continuare.„, a scris Oană pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *