Coleșa, AUR Cluj: ”Noi am strâns semnăturile pentru moțiune, așteptăm restul Opoziției să se alăture”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul AUR de Cluj, Alin Coleșa, a declarat, joi, într-o conferință de presă la cabinetul parlamentar  că formațunea politică așteaptă USR, Forța Dreptei, Reper și UDMR să se alăture moțiunii de cenzură pe care AUR ar vrea să o depună.

”Noi am strâns puțin peste 52 de voturi în ce privește moțiunea de cenzură anunțată recent și că nici celelalte partide din opoziție nu au strâns semnăturile necesare pentru depunerea ei. Acestea sunt invitate să li se alăture în demers„, a spus Coleșa.

Totuși, a recunoscut că a văzut declarația lui Kelemen Hunor de la UDMR care a spus clar că moțiunea nu poate trece din lipsă de voturi suficiente. UDMR nu va semna nici o moțiune, formațiunea având și secretari de stat, încă, în ministere!

„Semnăturile noastre sunt strânse pe niște tabele cu titlul generic – pentru moțiune de cenzură, pot fi folosite pe orice text de moțiune, ca atare le oferim așa cum sunt, celor de la USR, Forța Dreptei, ca să depună ei moțiunea. Nu condiționăm semnăturile noastre de textul moțiunii, de nimic, decât de depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva actualelor măsuri fiscale depuse în Parlament de Guvernul Ciolacu. Mai mult, colegii mei aflați încă în Parlament, asigură o permanență în fața plenului Camerei Deputaților, 24 de ore din 24, cel puțin un parlamentar AUR se află acolo, cu listele, pentru a primi semnături sau pentru a le oferi. Chiar dacă teoretic nu sunt șanse pentru a trece această moțiune, în realitate, orice partid politic cinstit folosește orice ocazie majoră pentru dezbateri, clarificări, pentru a arăta calea corectă și greșelile guvernului, cu scopul de a câștiga capital politic”, a spus Alin Coleșa.

El a mai spus că AUR continuă consolidare în județ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *