Rareș Bogdan: Ștefania Ferencz va merge la Curtea de Conturi

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Rareș Bogdan a anunțat luni că Ștefania Gabriella Ferencz, cunoscută drept „Blonda lui Boc”, este propusă pentru poziția de membru al Curții de Conturi, scrie Apuseni.info.

Pentru Curtea de Conturi, pentru poziția de vicepreședinte a fost votat domnul Lucian Heiuș. Este fostul șef al ANAF, secretar general al MFP în acest moment, un om care a fost prefect, care a fost șef de administrație financiară, cu o mare-mare experiență în domeniu și credem că va face un lucru excepțional în următorii 9 ani, la Curtea de Conturi.

De asemenea, cealaltă poziție, de membru în Consiliu, doamna Ștefania Ferencz, timp de 12 ani șefa de Cabinet a primarului Emil Boc, la Cluj, șefa Cancelariei și șefa de Cabinet, ulterior, în momentul în care Emil Boc era premier al României, timp de patru ani, apoi secretarul general al Ministerului Transporturilor și, până de curând, secretarul general al Ministerului de Interne – un om cu mare experiență în administrația locală și centrală. Și credem că cele două propuneri sunt absolut salutare pentru această importantă instituție a Statului Român”,a spus, luni, Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *