Scandal în Parlament. Deputatul AUR Antonio Andruşeac solicită sancţionarea lui Ionuţ Moşteanu pe care acesta i-a numit „criminali”, pentru că au susţinut propaganda antivaccinare

Politica nationala Slider

Viceliderul deputaţilor AUR Antonio Andruşeac a depus la Biroul permanent al Camerei o sesizare împotriva liderului deputaţilor USR Ionuţ Moşteanu pe care îl acuză a avut o intervenţie calomnioasă la adresa partidului AUR, în plenul din 18 octombrie, informează News.ro.

Andruşeac solicită sancţionarea lui Moşteanu pentru că a spus despre AUR că, prin propaganda antivaccinistă formaţiunea „a omorât cu zile oameni cărora le-a fost frică să se vaccineze”. „Sunteţi criminali şi aveţi sângele lor pe mâini. Voi, cei de la AUR! Şi lupta adevărată au dus-o oamenii de ştiinţă care au creat vaccinuri”, le-a spus liderul deputaţilor USR celor de la AUR. Conducerea Camerei a trimis solicitarea la Comisia juridică a Camerei Deputaţilor care va analiza sesizarea.

 
„Vorbeşte de lupta AUR dar de fapt a fost vorba de propaganda AUR care a omorât cu zile oameni cărora le-a fost frică să se vaccineze, oameni care aveau diverse boli şi din cauza voastră au murit cu zile. Sunteţi criminali şi aveţi sângele lor pe mâini. Voi, cei de la AUR! Şi lupta adevărată au dus-o oamenii de ştiinţă care au creat vaccinuri. Lupta adevărată au dus-o medicii şi personalul medical din spitale care au muncit zi de zi, noapte de noapte, să mai dea o picătură de oxigen celor care ajungeau în ultimul minut cu slabe şanse să scape cu viaţă pentru că voi îi speriaţi şi i-aţi speriat luni de zile, ani de zile şi ei au dus adevărata luptă, ei sunt adevăraţii eroi ai naţiunii, ai omenirii, care ne-au făcut şi ne-au ajutat cu toţii, pe toţi, să trecem peste acel moment. Şi le mulţumesc în numele colegillor mei şi al Parlamentului oamenilor de ştiinţă, medicilor şi personalului medical!”, a precizat în plenul din 18 octombrie liderul deputaţilor USR Ionuţ Moşteanu, precizează deputatul AUR Antonio Andruşeac, în sesizarea formulată la Biroul permanent al Camerei. 
 
Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis, luni, să transmită, solicitarea deputatul AUR spre analiză Comisiei juridice a Camerei.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *