Șipoș, coordonator județean AUR Cluj către Putere: ”Nu mai folosiți subiectul hidrocentralei de la Tarnița-Lăpuștești în scop electoral”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Cristian Șipoș (foto dreapta), coordonator județean al AUR Cluj a declarat joi, 2 noiembrie,  în conferința de presă săptămânală alături de deputatul Ilie Coleșa, că solicită partidelor parlamentare, în special PSD și PNL, adică Puterii să ”înceteze orice promisiuni electorale pe tema hidrocentralei de la Tarnița-Lăpuștești”.

”Încetați domnilor să tot veniți cu ciorba asta reîncălzită dacă tot nu faceți ceva concret. Tot o aruncați ca temă electorală de 34 de ani și oamenii din 6 comune din jur nu mai știu ce să creadă, ce să facă. Domnule ministru Burduja, cei 3,5 milione de euro de care spuneți că sunt alocați pentru studiu de fezabilitate nu vi se par am mulți, o risipă enormă? (hidrocentrala de mare putere e evaluată la un cost de 5 miliarce de euro n.r.). De fiecare dată vânturați această temă electorală și îi induceți pe bieții oameni în eroare. Terminați odată. Noi AUR susținem construirea acestei hidrocentrale, pentru că creează independență energetică dar hai să o facem în mod profesionist„, a spus Șipoș.

Reamintim că Sebastian Burduja, ministrul energiei a lansat proiectul hidrocentralei de la Tarniţa – Lăpuşteşti pe 31 octombrie. Începând de atunci se poate aplica în SICAP pentru realizarea studiului de fezabilitate. Proiectul va ajuta la echilibrarea sistemului energetic. “România avea datoria să facă acest proiect de cel puțin 40 de ani”, a anunțat ministrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *