Reîncepe programul Masă caldă. USR propune extinderea acestuia la mai multe școli din Cluj-Napoca

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Elevii din patru școli din Municipiul Cluj-Napoca vor beneficia gratuit, în zilele cu cursuri, de o masă caldă, în valoare de 18 lei/zi/elev.

Consiliul Local a aprobat prelungirea, din fonduri locale, a programului Masă Caldă pentru elevii școlilor “Traian Dârjan” și “Nicolae Iorga” din Cluj-Napoca. Acestora li se adaugă elevii de la Școala Gimnazială „Emil Isac” și Colegiul de Servicii în Turism „Napoca”, care vor beneficia de o masă caldă prin programul național.

Alexandra Oană, consilieră locală USR, cea care a inițiat în anii trecuți implementarea programului Masă Caldă în școlile defavorizate din Cluj-Napoca propune extinderea proiectului la mai multe școli din municipiu.

“Aș vrea să vă propun să găsim o metodă pentru anul viitor de a scala acest program și la alte școli din municipiu. Masa caldă este un beneficiu pentru toți copiii, nu doar pentru copiii din medii defavorizate și nevoia există. Cred că există și modalitățile de a face acest proiect unul sustenabil financiar: putem gândi un sistem de coplată cu părinții.” i-a transmis Alexandra Oană primarului Emil Boc.

Dacă programul va fi extins, elevii clujeni vor putea beneficia la școală, de o masă caldă variată în fiecare zi de cursuri, la prețuri accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *