VIDEO Ce a spus Emil Boc la Bruxelles despre Pactul Verde

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
Primarul Clujului, Emil Boc, a participat la Bruxelles, Belgia, la a 14-a Întâlnire a grupului de lucru pentru transpunerea la nivel local a Pactului Verde – “Green Deal Going Local”
 
El a luat cuvântul în cadrul Comitetului European al Regiunilor despre transpunerea la nivel local a Pactului Verde European
 
Pactul Verde – Green Deal nu este o alegere, ci o necesitate. La nivel local și regional, avem nevoie de mai multe perspective și mecanisme de finanțare pentru implementarea acestuia.
Trebuie să oferim flexibilitate, să comunicăm pentru oameni, să ne oferim angajamentul public pentru implementarea direcției verzi și a tranziției juste.”, a spus Boc.
 
Întâlnirea de săptămâna aceasta a grupului de lucru a fost una extinsă, cu focus pe viitorul Pactului Verde European – the European Green Deal. Discuția a fost structurată de European Commission Joint Research Centre, fiind parte a poziției Comitetului European al Regiunilor – CoR cu privire la viitorul Pactului Verde European – European Green Deal.
 
Mesajul integral poate fi urmărit în acest video:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *