Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, condamnat defintiv la 5 ani cu executare de Curtea de Apel Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Magistrații de la Curtea de Apel Cluj l-au condamnat definitiv pe primarul municipiului Baia Mare la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată, anunță siteul de justiție Clujust.ro.

Judecătorii au menținut  sentința atacată de primar și au majorat durata pedepsei complementare aplicate constând în interzicerea exercitării drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice și de a ocupa funcţia de primar de la 4 ani la 5 ani.
S-a dispus și menținerea sechestrului asigurător asupra unui autoturism marca Porsche Cayenne, a unui teren intravilan în suprafaţă de 74 mp şi a terenului intravilan în cotă de 9/788 parte aferentă parcării, până la concurenţa sumei de 65.000 lei şi 5.000 euro, cu privire la care s-a dispus confiscarea specială. Dispune ca sechestrul asigurător să garanteze şi executarea cheltuielilor judiciare în cuantum de 57.000 lei (aferente fazelor de urmărire penală, judecata în primă instanţă şi judecata în apel).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *