Tișe a ordonat amenzi pentru firmele de dezăpezire

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a fost nemulțumit de cum s-a efectuat dezăpezirea, a spus acesta la Napoca Live.

Tișe a ordonat aparatului de specialitate să se aplice sancțiuni pentru firmele „luate prin surprindere” de iarnă.

„Avem câteva zone cu probleme în județ. Azi noapte a nins, practic, în aproape tot județul, se circulă în condiții de iarnă. Aș insista puțin pe zonele cu probleme, pe loturile de la Huedin spre zona de munte, de asemenea pe lotul de la Gilău și Turda, unde au fost întârzieri în intervențiile mașinilor. De asemenea, au fost probleme pe raza comunei Chinteni, înspre Popești și Coruș. Au fost probleme pe raza comunei Săvădisla din cauza viscolului.

De asemenea, în Popești, Coruș, din cauza viscolului nu am putut interveni eficient, a trebuit să așteptăm ieri oprirea viscolului. De asemenea, am avut probleme în localitatea Leghia, înspre Râșca, Mănăstireni, Valea Drăganului și Căianu, au fost câteva dintre localitățile în care am avut întârzieri la intervenție, iar drumul de la Păduri, Chinteni, Valea Drăganului și Gârbău au fost blocate pentru câteva minute din cauza căderilor mari de zăpadă și din cauza viscolului. Îndeobște, viscolul ne-a deranjat foarte tare, nu s-a putut interveni și s-a creat gheață pe anumite drumuri.

Am avut și un incident cu mașini de intervenție care s-au răsturnat pe raza comunei Chinteni, mai exact în Pădureni, din cauza gheții. A fost nevoie de intervenția altor utilaje, din alte zone, pentru a reuși să eliberăm carosabilul. Pentru prima dată în acest an au fost probleme pe anumite drumuri județene, iar în prezent mai sunt mici probleme, dar se circulă. Utilajele noastre sunt pe teren în continuare și intervin acolo unde drumul e blocat sau are strat de gheață”, a declarat  Tișe la Napoca Live.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *