Deputatul AUR Cluj, Alin Coleșa, a participat Summitul Antreprenorilor Români – cel mai mare eveniment dedicat mediului de afaceri din România

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Vineri, 15 decembrie, la Palatul Parlamentului, deputatul AUR Cluj a participat la Summitul Antreprenorilor Români organizat de AUR – cel mai mare eveniment dedicat mediului de afaceri din România.

Evenimentul a reunit peste 2.000 de companii românești care împreună au peste 300.000 de angajați, adică 5% din forța de muncă din România. Au fost mii de antreprenori, zeci de dezbateri tematice.

”AUR  pus bazele unei platforme de dialog esențială între AUR și antreprenorii români. A fost făcut încă un pas în procesul identificării nevoilor și provocărilor cu care antreprenorii se confruntă, astfel încât, în timp, să putem crea politici publice eficiente și care să sprijine dezvoltarea economică a țării. Dezbaterea, dialogul, clarificarea, sinteza, înseamnă politică. Am organizat și vom organiza sute de evenimente – dezbateri. Un pas esențial este aducerea în discuție, dezbaterea, conștientizarea problemelor și a soluțiilor – avantaje și dezavantaje – nimic perfect pe această lume. Prin AUR ne asumăm un rol proactiv, un rol pe care un adevărat partid suveranist trebuie să și-l asume în sprijinirea antreprenoriatului românesc. Vrem să protejăm capitalul românesc și investitorii români în fața unor atacuri pornite împotriva lor”, a spus Coleșa.

Cu această ocazie a fost lansată Organizația Oamenilor de Afaceri din AUR – o organizație al cărei scop este nu partidul, ci România – cum să recupereze ceea ce s-a pierdut în ultimii 33 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *