Bătălia pentru București. Burduja: N-aş fi acceptat provocarea de a fi preşedinte de filială dacă n-aş accepta provocarea de a fi candidat şi primar general / Doamna Firea şi domnul Dan nu au fost primari buni pentru Bucureşti. PNL trebuie să dea o a treia cale bucureştenilor

Politica nationala Slider

Preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, a afirmat, luni seară, că n-ar fi acceptat provocarea de a fi preşedinte de filială, dacă nu ar fi fost pregătit să candideze pentru funcţia de primar general şi să-şi asume acest mandat, informează News.ro.

Burduja afirmă că Gabriela Firea şi Nicuşor Dan nu au fost primari buni, iar PNL ”trebuie să dea o a treia cale bucureştenilor”.

”Sunt preşedintele filialei PNL Bucureşti şi n-aş fi acceptat provocarea de a fi preşedinte de filială dacă n-aş accepta provocarea de a fi candidat şi primar general”, a afirmat, Sebastian Burduja, luni seară, la Antena 3, întrebat fiind dacă va candida la Primăria Bucureşti.

De asemenea, întrebat fiind dacă a avut discuţii concrete în vederea candidaturii, Burduja a declarat: ”Când am preluat filiala ne-am pus cu toţii această problemă () Nici doamna Firea, nici domnul Dan, nu au fost primari buni pentru Bucureşti. Cred că PNL trebuie să dea o a treia cale bucureştenilor, pe baza faptului că avem cei mai buni primari din ţară, de departe (…) dar şi Bucureştiul simte nevoia de a se dezvolta”.

Potrivit lui Burduja, Capitala nu arată ca un oraş european şi nu se poate dezvolta, în condiţiile în care dintr-un buget de 5 miliarde de lei, 4,8 miliarde se duc pe subvenţii şi aparatul propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *