sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pro România va avea liste proprii la alegerile europarlamentare. Victor Ponta deschide lista candidaţilor la scrutinul din 9 iunie

Politica nationala Slider

Corina Creţu a anunţat, sâmbătă, că Biroul Executiv Naţional al Pro România a decis ca formaţiunea să participe cu liste proprii la alegerile europarlamentare din 9 iunie, iar lista va fi deschisă de către fostul premier Victor Ponta.

 
„Prima întâlnire a Biroului Executiv Naţional al Pro România de anul acesta a fost ocazia pentru a cristaliza poziţiile publice cu privire la cele mai dezbătute subiecte din spaţiul public în această perioadă, în acord cu agenda europeană actuală şi provocările care se întrevăd pentru următoarea sesiune”, a scris Corina Creţu, sâmbătă pe Facebook.

Ea a adăugat că fostul premier Victor Ponta deschide lista candidaţilor Pro România pentru europarlamentarele din 9 iunie, iar partidul va merge singur în alegeri.

„Hotărârea noastră rămâne clară, de a candida singuri pentru alegerile europarlamentare din 9 Iunie, cu Victor Ponta cap de listă. Contăm pe sprijinul dumneavoastră, singurii aliaţi în aceste vremuri tulburi!”, a completat Creţu.La rândul său, Victor Ponta a precizat că Pro România va avea candidaţi educaţi, experimentaţi şi bine pregătiţi pentru alegeri din Parlamentul European, din 9 iunie.

„Alături de Corina Creţu – singurul comisar european social-democrat – Pro Romania va propune candidaţi bine pregătiţi, educaţi şi experimentaţi, capabili să îi reprezinte cu mândrie pe români la Bruxelles!”, a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *