Ciucă, despre candidatura sa la prezidenţiale: Când va veni momentul, împreună cu PNL, vom decide; nu mă dau înapoi

Politica nationala Slider

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, că „nu se dă înapoi” în a-şi asuma o candidatură la Preşedinţia României, menţionând că, atunci când va veni momentul, partidul va decide.

„Am să răspund direct: în atribuţiile funcţiei preşedintelui Partidului Naţional Liberal este şi această prevedere de a-şi asuma candidatura la funcţia pe care partidul o va decide. Eu nu pot să mă duc în faţa Partidului Naţional Liberal şi să le solicit să se mobilizeze, să-i îndemn la tot ceea ce înseamnă competiţia electorală pentru acest an şi să stau deoparte şi să privesc sau doar să coordonez ceea ce se întâmplă în partid. Este clar că, în momentul de faţă şi sigur nu este momentul, nu şi-a anunţat nimeni candidatura, nu este momentul pentru o astfel de candidatură”, a spus Ciucă, la Antena 3 CNN, întrebat dacă va candida la funcţia de preşedinte al României din partea PNL.

El a precizat că, în acest moment, prioritatea este continuarea asigurării stabilităţii guvernării.

„Iar, în momentul în care va veni vremea să ne asumăm şi această candidatură, o vom face. Cert este că, în momentul de faţă, împreună cu Partidul Naţional Liberal, împreună cu activul de partid, vom decide şi acest demers de la care (…) nu mă dau înapoi”, a adăugat Ciucă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *