VIDEO Clujenii se pot plimba în Parcul Feroviarilor

POLITIC/ADMINISTRAȚIE
Clujenii se pot plimba în Parcul Feroviarilor, anunță primarul Emil Boc. El a postat un video pe contul său de facebook. 
 
Parcul Feroviarilor are o suprafață de 5,3 hectare. Proiectul de modernizare implementat are la bază rezultatul unui Concurs internațional de soluții organizat de Ordinul Arhitecților din România în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca. Câștigătorul premiului I – contractul de proiectare – desemnat de juriu a fost Asiza Birou de Arhitectura S.R.L. Lucrările sunt realizate de Asocierea SC Nord Conforest SA & Eco Garden Construct SRL.
 
Parcul Feroviarilor completează investițiile în dezvoltarea spațiilor verzi și crearea culoarului verde-albastru de-a lungul râului Someș, anume Parcul Armătura, malurile Someșului de la Grigorescu și până în zona centrală, respectiv zona platoului Sălii sporturilor. Am urmărit astfel integrarea Someșului în arealul de mobilitate alternativă și de recreere al Clujului, oferind spații verzi generoase, moderne, pentru mișcare și petrecere a timpului liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *