Mircea Irimie, șef campanie electorală Alianța AUR: ”Mafia liberală controlează total județul dar noi vom fi marea surpriză a alegerilor”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Mircea Irimie, șeful campaniei electorale pentru europarlamentare din partea AUR, dar și președinte al Partidului Republican Cluj, aflat in alianță cu AUR,  i-a atacat dur, astăzi, 7 martie, într-o conferință de presă,   pe liderii PNL Cluj, Emil Boc și Alin Tișe,  dar și direct  PNL Cluj. 

”Județul Cluj este dominat, controlat total de PNL, de le creșe, grădinițe, licee, teatre, la restul de  instituții publice. Nu au voie în funcții profesioniști, ci doar activ de partid.  Noi trebuie să luptăm să facem curățenie, să facem loc pentru acești oameni buni. Ați auzit de un domn Emil Boc, un om mic, rău, care acum acuză de la București traseismul dar să ne întoarcem în trecut să ne amintim câți pesediști au luat PNL-iștii în partid, inclusiv primari de municipii și orașe. Ei vor pierde, vor fi marii pierzători ai  campaniei electorale. Trebuie să resetăm județul pentru că s-a întins o mafie peste el. Noi, Alianța AUR, din care facem parte și noi, Partidul Republican, vom fi câștiga detașat la Turda și la Câmpia Turzii, la Dej  avem o surpriză, la Florești avem organizatie puternică. Vom fi o mare surpriză.”, a spus Irimie. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *