Cu cine atacă primăria Florești USR. Citește lista de potențiali consilieri locali

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Adunarea Generală a Membrilor USR Florești a votat, duminică, 10 martie, lista candidaților pentru funcția de consilier local.

Primii zece candidați care vor intra în cursa electorală pentru alegerile locale din 9 iunie: Flaviu Udrea – care este și candidatul USR Florești și la funcția de primar al comunei, urmat de Lucian Teo Contraș, Marius Bitică, Mihai Adrian Vădan, Larisa Smaranda Șenilă, Dan Deheneș, Darius Blaj, Marius Iosif Todoran, Iulian Blaga și Andrei Sebastian Cîmpean.

Candidații USR Florești la Consiliul Local își propun să facă din cea mai mare comună din România un loc bun de trăit pentru toți.

,,Floreștiul are nevoie de schimbare pentru a deveni o comună modernă, conectată, cu o calitate a vieții ridicată pentru toți cetățenii săi. Floreștiul are nevoie și de bună gospodărire, dar și de viziune.

Dacă nu rezolvăm problemele de transport, dacă nu găsim soluții pentru fluidizarea traficului și pentru reconfigurarea urbană a comunei, oamenii vor pleca. Floreștenii nu mai pot trăi în haos și sufocare.

Copiii noștri au nevoie de școli și grădinițe, dar și de spații de recreere, de parcuri și locuri de joacă.

Am propus actualei majorități din Consiliu Local Florești construirea mai multor școli, grădinițe și creșe: respins! Am propus reabilitarea și extinderea trotuarelor: respins! Am propus introducerea transportului public de noapte: respins! Am propus înființarea unei cantine sociale, de care să beneficieze locuitorii cei mai vulnerabili din Florești: respins! Cei care conduc acum Primăria Florești își urmăresc propriile interese, nu se gândesc deloc la floreșteni și nici la problemele reale cu care aceștia se confruntă.

De aceea, trebuie să schimbăm direcția acum, până nu e prea târziu!,, a declarat Flaviu Udrea, candidatul USR pentru primăria Florești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *