Oros este candidatul susținut de USR pentru șefia Consiliului Județean+Vezi lista candidaților la consilieri județeni

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

USR Cluj și-a stabilit candidații pentru Consiliul Județean Cluj, Adrian Oros e susținut pentru președinția instituției.

Filiala județeană a USR Cluj a decis duminică, 17 martie, susținerea senatorului și profesorului universitar Adrian-Nechita Oros drept candidat al Alianței Dreapta Unită pentru președinția Consiliului Județean Cluj. În cadrul aceleiași Conferințe a Filialei Județene a USR Cluj a fost desemnată și lista de candidați ai partidului pentru viitorul Consiliu Județean Cluj.

„Clujenii merită o administrație publică, dedicată și care să se implice zi de zi pentru dezvoltarea echilibrată și accelerată a întregului județ. Îmi voi pune la dispoziție toată experiența profesională și politică pentru a reuși să imprim o dinamică superioară dezvoltării județului nostru. Le mulțumesc colegilor din USR pentru susținerea oferită. Împreună vom reuși să arătăm impactul pozitiv al dreptei politice reale pentru clujeni.” a declarat Adrian-Nechita Oros.

Soțul președintelui USR, cap de listă la județ

Lista de candidați ai USR pentru Consiliul Județean Cluj este deschisă de Mihai-Florin Iepure, lider al consilierilor județeni ai formațiunii. El este urmat până la poziția a 10-a de Ionuț Florea, Adrian Nicolae Pițu, Marius-Sebastian Sironka, Ciprian Rigman, Ionela-Lucia Timiș, Elena Muscă, Cătălin-Marius Sălăgean, Florin George Țifui și Anca-Veronica Marcu.

Priorități anunțate:

Administrație locală digitalizată, profesionistă și transparentă

Servicii publice moderne pentru toți cetățenii, urbanism modern și mobilitate crescută

Sănătate, siguranță și mediu curat în comunitățile noastre

Comunități conectate cultural, în care să ne creștem și să ne educăm copiii și tinerii: FĂRĂ COPII EDUCAȚI NU EXISTĂ VIITOR!

Economie dezvoltată și locuri de muncă pentru comunități prospere

Comunități în care locuitorul să fie în prim-plan: centre comunitare pentru cetățeni, creșterea accesului la asistență socială și medico-socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *