După Boc, liberalii l-au propus candidat și pe Tișe

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Alin Tișe, actualul președinte al Consiliului Județea Cluj este propunerea validată de Biroul Județean al PNL la o nouă candidatură la șefia Consiliului Județean.

„Urmează să parcurgem o etapă în partid alături de ceilalți candidați primari, dar și cu echipele de consilieri locali și județeni. Trebuie să ne încadrăm și în graficul prevăzut în lege, așa încât într-o lună trebuie să parcurgem pașii de desemnare a tuturor candidaților la primării, listele de consilieri. Apoi candidaturile trebuie depuse  și validate în interiorul partidului, după care urmează depunerea lor la birourile electorale (…). Timp de 4 ani de mandat, am încercat să fac cât de bine și de mult pentru acest județ. Oamenii sunt cei care vor aprecia dacă am făcut mult sau puțin ori dacă am făcut bine sau am făcut rău”, a declarat Tișe la emisiunea Ziua Live.

El are deja un contracandidat din partea opoziției, Alianța Dreapta Unită (ADU), în speță actualul senator ForțaDreptei, Adrian Oros, fost coleg de partid cu Tișe. Alte formațiuni politice nu și-au anunțat candidații.

Tișe are 49 de ani, a fost prefect, parlamentar și președinte de Consiliu Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *