Eurodeputatul Ramona Strugariu de la REPER ia în calcul să candideze la Primăria Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Eurodeputatul Ramona Strugariu de la REPER ia în calcul să candideze la Primăria Cluj, a anuțat aceasta, vineri, la Cluj-Napoca, în urma unei campanii de strângere de semnături.

„Iau foarte serios în calcul o candidatură pentru Primăria Cluj-Napoca. Suntem în discuții, nu este o decizie finală dar este unul dintre lucrurile la care m-am gândit și o să cântărim împreună cum e mai bine. Dacă e să facem acest pas îl fac foarte asumat, aducându-mi toată experiența europeană aici pentru că așa cum e nevoie de o viziune pentru România, la fel se poate discuta și despre o viziune despre Cluj, care să înglobeze aspecte care țin de verde și de așteptările oamenilor și care merită o dezbatere la Cluj”, a spus Ramona Strugariu.

Eurodeputatul și-a și lansat recent un cabinet, pe strada Brâncuși, unde a fost cafenea Il Cafe dangolo, unde face diferite dezbateri și conferințe de presă.

La primărie mai candidează până în prezent Viorel Băltărețu, USR, Sabin Sărmaș, independent și Emil Boc, eternul primar al Clujului. 

Reper, partid condus de fostul comisar european pe agricultură și ex-premier Dacian Cioloș e cotat în sondajele naționale sub pragul de 5 la sută, între 2-3 la sută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *