Alianța Dreapta Unită a depus peste 530.000 de semnături pentru candidaturile la alegerile europarlamentare. Lista completă a candidaților

Politica nationala Slider

Liderii alianței Dreapta Unită au depus, luni, la Biroul Electoral Central semnăturile pentru a candida la alegerile europarlamentare. Alianța Dreapta Unită a depus peste 530.000 de semnături de susținere, mai multe ca cele strânse de USR în alianță la precedentele alegeri europarlamentare din 2019.

„Depunem astăzi candidaturile alianței Dreapta Unită pentru alegerile europarlamentare alături de semnăturile cerute de lege. Mult mai multe decât cele cerute de lege. În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor românilor care au semnat pentru alianța Dreapta Unită. Sunt semnături culese pe bune pe străzi, în parcuri, în orașe, în localități, de la oameni reali cu care am discutat, colegii mei au discutat. Parlamentari, activiști, membri simpli au tras în aceste săptămâni foarte tare în toată țara și și lor le mulțumesc pentru acest efort. Sunt peste 500.000 de semnături strânse pe bune, în realitate, de la români, nu făcute prin birouri. Astăzi, cele trei partide care formează alianța Dreapta Unită – USR, PMP și Forța Dreptei – depun candidaturile cu multă încredere. Cu încrederea milioanelor de români care sunt în spatele nostru, care își doresc o schimbare a unei puteri abuzive, corupte și incompetente”, a declarat președinte USR, Cătălin Drulă.

„Au încercat să blocheze Dreapta Unită, au schimbat regulile în timpul jocului, dar nu au reușit să ne oprească. Pe 9 iunie dăm un vot împotriva comasării și împotriva celor care primesc comenzi de la Kremlin. Angajamentul nostru, al Dreptei Unite, este unul simplu: nu-i lăsăm să ne fure viitorul. Un vot pentru Dreapta Unită, pe 9 iunie, înseamnă o investiție sigură în viitorul european al României. Aceasta este pura realitate. PSD și PNL s-au aliat, dar nu pentru stabilitate. Este o mare minciună acest slogan pe care îl folosesc. S-au aliat de frică, de teamă că îi putem spulbera, ceea ce vom și face pe 9 iunie. Avem pentru ce să ne batem! Să nu îi lăsăm să ne fure viitorul!”, a declarat președintele PMP, Eugen Tomac.

Membrii USR, PMP și Forța Dreptei vor rămâne în stradă pentru a strânge semnături și pentru candidaturile la alegerile locale. Termenul limită de depunere este 30 aprilie 2024.

Lista completă a candidaților Dreapta Unită la alegerile europarlamentare:

1. Ilie Dan Barna (USR)
2. Vlad Vasile Voiculescu (USR)
3. Eugen Tomac (PMP)
4. Vlad Marius Botoş (USR)
5. Cristina Mădălina Prună (USR)
6. Violeta Alexandru (Forța Dreptei)
7. Radu Mihai Mihail (USR)
8. Corina Atanasiu (USR)
9. Adriana Cristian (USR)
10. Ionuț Simionca (PMP)
11. Ionel Dancă ((Forța Dreptei)
12. George Gima (USR)
13. Teodora Stoian (USR)
14. Cătălina Bozianu (PMP)
15. Claudiu Chira (Forța Dreptei)
16. Ramona Ioana Goga (USR)
17. Alina Roxana Gîrbea (USR)
18. Marian Andronache (PMP)
19. Leonid Boaghi (Forța Dreptei)
20. Geta Daniela Drăghici (USR)
21. Alina Totti (USR)
22. Radu Pescar (PMP)
23. Vasile Nagy (Forța Dreptei)
24. Nicolae Mihai Șvab (USR)
25. Emilia Mateescu (USR)
26. Adrian Todoran (PMP)
27. Petrișor Potec (Forța Dreptei)
28. Ion Belu (USR)
29. Gabriela Ferguson (USR)
30. Claudiu Iorga Palaz (PMP)
31. Ștefan Csordas (Forța Dreptei)
32. Ana Lucia Hang (USR)
33. Dan Adrian Pop (USR)
34. Ligia Dugulescu (PMP)
35. Ionel Pușcaș (Forța Dreptei)
36. Ștefan Lucian Judele (USR)
37. Raluca Mihaela Bercea (USR)
38. Nicolae Davițoiu (PMP)
39. Ion Ștefan (Forța Dreptei)
40. Ionuț Ciprian Alexandru (USR)
41. Andrei Chirica (USR)
42. Mihai Simionescu (PMP)
43. Ionuț Stoica (Forța Dreptei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *