Ramona Strugariu (REPER): Dacian Cioloş va candida la alegerile prezidenţiale

Politica nationala Slider

Copreşedintele REPER Ramona Strugariu a declarat, miercuri, că Dacian Cioloş va candida la alegerile prezidenţiale iar formaţiunea ia în calcul o formulă de coaliţie de guvernare cu orice partid echilibrat şi proeuropean care vrea binele României. ”Dacă avem 4 ani de pregătire foarte serioasă şi de construcţie după aceste alegeri din 2024, putem schimba balanţa politică în 2028. Trebuie să ne pregătim pentru asta”, a mai spus Strugariu.

”Dacă avem 4 ani de pregătire foarte serioasă şi de construcţie după aceste alegeri din 2024, putem schimba balanţa politică în 2028. Trebuie să ne pregătim pentru asta, nu te opreşte niciodată primul eşec”, a declarat Ramona Strugariu în emisiunea România Politică de la Prima News. Despre o reintrare într-o coaliţie cu USR, Strugariu a precizat că acest lucru trebuie să îl spună cei de la USR

. ”Mi se pare nesănătos să spui că tu nu vrei să intri într-o coaliţie de guvernare cu nişte oameni care sunt alternativa politică sănătoasă, cu care ai fost coleg, cu care ai colaborat (..) dar atitudinea leadership-ului partidului ceva este de neînţeles. Sigur că luăm în considerare şi vă spun că luăm în calcul o formulă de coaliţie de guvernare cu orice partid echilibrat şi proeuropean care vrea binele României, real”, a afirmat copreşedinta REPER.

Întrebată dacă Dacian Cioloş va candida la alegerile prezidenţiale, Ramona Strugariu a răspuns: ”Da, Dacian Cioloş va candida la alegerile prezidenţiale”.

”Cred că trebuie să candidăm la alegerile prezidenţiale, la alegerile parlamentare, sunt etape şi etape, sunt momente în care pierzi, în care câştigi, cred că trebuie să ne asumăm aceste candidaturi”, a precizat aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *