Grindeanu: Marcel Ciolacu, favorit să fie desemnat candidat al PSD pentru prezidenţiale

Politica nationala Slider

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu (foto), a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că el nu susţine pe niciun independent ca să devină candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, ci va vota la congres ca un social-democrat să candideze la alegerile pentru preşedintele României, favorit fiind Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

„Eu vă spun doar părerea mea, Sorin Grindeanu, congresul decide această chestiune, nu Grindeanu şi nu o persoană, congresul care va fi organizat probabil în lunile viitoare. Eu opinez că nu (va accepta PSD un candidat independent pentru alegerile prezidenţiale n.r.) şi mi-aş da votul, deşi e doar unul singur, pe un candidat care să fie membru PSD”, a spus Sorin Grindeanu.

Întrebat de către jurnalişti dacă Marcel Ciolacu ar trebui să demisioneze de la conducerea PSD în cazul în care nu va fi el candidatul social-democraţilor la prezidenţiale, Sorin Grindeanu a spus: „Asta e o speculaţie. Eu am spus că în acest moment cel care e situat cel mai bine în sondaje şi în încredere şi ca intenţie de vot, dintre membrii PSD, este Marcel Ciolacu. E şi normal. Este prim-ministru, e preşedintele partidului, e pe primul loc, asta îl face ca favorit la acest congres în a fi desemnat candidat.”

Sorin Grindeanu a făcut aceste declaraţii în timpul unei conferinţe de presă care a avut loc în judeţul Sibiu, pe DN7 Valea Oltului, în care s-a discutat despre închiderea traficului rutier pe timpul zilei, pe acest drum naţional, pentru a se efectua defrişările necesare construcţiei autostrăzii Sibiu -Piteşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *