Fenechiu: În PNL există o susţinere unanimă pentru domnul Ciucă / După ce se va întoarce din SUA, cu siguranţă, după decizia partidului de a-l valida ca şi candidat la preşedinţie, va fi prezent în spaţiul public

Politica nationala Slider

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a declarat, marţi, că în PNL există o susţinere unanimă pentru domnul Ciucă şi după ce se va întoarce din SUA, cu siguranţă, după decizia partidului de a-l valida ca şi candidat la preşedinţie, va fi prezent în spaţiul public şi toţi românii vor putea să vadă că domnul Ciucă este o soluţie reală, bună, echilibrată, pentru preşedinţia României.

 

”În PNL există o susţinere unanimă pentru domnul Ciucă. Nu am auzit de la niciun lider, membru PNL, vreo abţinere. Domnul Ciucă este un om decent, este un om care face faţă dezbaterii pubice, este un om care, după ce se va întoarce din SUA, cu siguranţă, după decizia partidului de a-l valida ca şi candidat la preşedinţie, va fi prezent în spaţiul public şi toţi românii vor putea să vadă că domnul Ciucă este o soluţie reală, bună, echilibrată, pentru preşedinţia României”, a spus Daniel Fenechiu în emisiunea România Politică de la Prima News.

 

Senatorul PNL a precizat că decizia în PNL va fi luată cel mai probabil la finalul lunii august, începutul lunii septembrie.

 

Întrebat dacă există şi alţi lideri din partid care ar putea fi prezidenţiabili, Fenechiu a arătat că PNL are o serie de lideri care pot la un moment dat să facă un pas în faţă. ”Decizia partidului a fost că preşedintele partidului, Nicolae Ciucă, să fie candidatul la preşedinţie”, a spus Fenechiu.

 

”În momentul de faţă, tot Partidul Naţional Liberal este aliniat în spatele domnului Ciucă, pe care ni-l dorim preşedintele României”, a completat senatorul liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *