Scrisoare de mulțumire pentru clujeni din partea fostului senator Alexandru Cordoș

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Fostul senator PSD, Alexandru Cordoș, candidat la alegerile parlamentare din 11 decembrie din partatea Partidului România Unită Cluj, nu a mai prins un mandat în Senatul României, astfel că le-a transmis clujenilor mulțumiri pentru voturile acordate la acest scrutin electoral.

Redăm mai jos integral scrisoarea lui Cordoș pentru clujeni:

Campania și alegerile parlamentare care tocmai au trecut, au demonstrat nevoia poporului român vis-a-vis de o doctrină aparte pe eșicherul politic național, o doctrină pe care Partidul România Unită o are și o va pune în practică, în anii ce vor urma.

Scorul politic obținut de Partidul România Unită, la nivelul județului Cluj reprezintă, pentru noi, o victorie, pentru care vă mulțumim vouă, celor care ne-ați ales.

Indiferent de rezultatul final, Partidul România Unită a reușit să crească într-o lună, cât alții în ani, iar faptul că, din raționamente independente de voința și putința noastră, am intrat în lupta politică relativ târziu ne determină decât să credem că rezultatul proximelor alegeri la care vom participa va fi unul cu mult mai bun pentru Partidul România Unită, pentru patriotismul românesc și pentru doctrina național-democrată din România.

Am reușit, la alegerile de duminică, alături și grație vouă, să depășim partide deja sedimentate în politica românească, iar țelul nostru de a deveni o forță politică, atât la nivel județean, cât și la nivel național, se va împlini în anii care vor urma, deoarece noi vom rămâne în tranșeele politicii românești, veghiind asupra bunăstării poporului român și sancționând orice demers anti-românesc pe care cei care sunt în Parlament îl vor adopta.

Sunt convins că, dincolo de rezultatul de duminică, românii patrioți, cu dragoste de neam și țară sunt mult mai mulți, iar timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție pentru a pregăti aceste alegeri i-a împiedicat pe cei mulți, care sunt ai noștri, să vină alături de Partidul România Unită, asemenea cum sunt convins că voturile obținute de Partidul România Unită la Cluj, peste 8000 pentru Senat și peste 7000 pentru Camera Deputaților sunt doar începutul unui viitor frumos pentru doctrina național-democratică din România, al cărui singur reprezentant este Partidul România Unită.

Atât eu, în calitate de lider, cât și colegii mei din Partidul România Unită, suntem încrezători în unirea tuturor românilor care simt, trăiesc și gândesc românește, sub un singur fald politic, care este faldul național-democratic.
La final, vă transmit cele mai calde urări de bine, Sfintele Sărbători de Iarnă să vă găsească alături de familii, în jurul bradului de Crăciun, cu pace și dragoste în suflete și cu Bunul Dumnezeu în cuget!
Dumnezeu să binecuvinteze poporul român! Dumnezeu să binecuvinteze județul Cluj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *