Încep să fiarbă apele şi în PSD Cluj – Se pune de o răzmeriţă împotriva lui Dragnea?

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Tot mai multe voci din randul social-democratilor au inceput sa il critice la nivel national pe liderul Liviu Dragnea, nemultumiti fiind de practicile acestuia si de faptul ca a ales un guvern care a reusit performanta de a scoate oamenii in strada impotriva lui dupa doua saptamani de la investire.

Anumite voci critice impotriva lui Dragnea sunt si in PSD Cluj, iar pe langa Aurelia Cristea, cea care a demisionat din partid si a inceput sa arunce, „din afara”, sageti inspre liderul suprem al partidului, fostul consilier local Gabriel Oniga si-a exprimat si el o opinie critica pe pagina sa personala de Facebook cu privire la acest aspect. Se pare ca incep sa apara tot mai multe semnale ca se pune de o mica razmerita in interiorul PSD impotriva lui Dragnea, atat la nivel local, cat si la nivel national.

O voce influenta in randul partidului este cea a primarul Iasiului, Mihai Chirica, cel care a fost primul care a iesit public impotriva liderului PSD si se pare ca ar putea sa il urmeze si altii. 

„O alta întrebare

Către colegii mei deputați, senatori, europarlamentari, președinți de consilii județene sau organizații județene

ăăă…îndrăznește careva sau sparg eu gheața? Acuma serios, am înțeles ca pleacă Iordache, poate pleacă și Grindeanu, dar totuși, autorul moral al sinuciderii publice a PSD nu e nici unul din ei! Voi aveți forța și legitimitatea de a scoate organizația din criza.

P.S. Parca mi se face dor de câte un „baron local”, măcar exista un fel de opoziție de idei in partid. Din păcate am asistat toți pasivi la distrugerea filiala cu filiala a fiecărui potențial lider”, a fost mesajul tanarului social-democrat.

Oniga, apreciat pentru curajul sau

Majoritatea prietenilor de Facebook au apreciat curajul tanarului social-democrat, iar intre ei se afla si reprezentanti ai opozitiei, liberalii Calin Tuluc si Ioan Bildea au fost printre primii care si-au exprimat opinia la postarea lui Oniga. „Deci solutia e simpla si nu implica decat schimbarea unor persoane. Guvernarea o sa va apartina”, a comentat Bildea. „Tara a decis: PSD-ul trebuie să guverneze. dar nu cu Dragnea, Olguța, Iordache…Moisa, Chirică, Jianu e un bun nucleu pentru un alt fel de PSD pe care și strada cred că l-ar accepta”, a scris Calin Tuluc.

Actorul Bogdan Radulescu, simpatizant USR, a comentat, ironic, in stilu-i caracteristi, curajul lui Oniga. „Slow clap. In sfarsit vad barbat cu coaie in randul pesedeului”, a scris cel poreclit „Bob”.

Anastase, „sageata” aruncata spre Aurelia Cristea

Fostul membru si consilier local PSD Claudia Anastase a profitat de postarea lui Oniga si a mai trimis o sageata spre Aurelia Cristea.

„Hahaha. Poate incepem cu autorii distrugerii potentialilor lideri in PSD Cluj -pe reteta amplu descrisa azi prin ziare, dar utilizata ceva mai devreme de ultimul descalecat… poate fi un subiect! Sau adevarul pana la capat nu e niciodata pe val, Gabi Oniga?! aaa… indrazneste careva… La Cluj distrugerea a inceput de la doamna care azi ne descrie exact practicile dictatoriale pe care le-a aplicat in organizatie si care brusc, daca nu o mai avantajeaza, e bine a fi denuntate. Nu diger minciuna si impostura. Tu Gabi stii asta”, a fost comentariul lui Anastase.

Majoritatea celor care nu sunt de acord cu practicile lui Liviu Dragnea sustin ca Vasile Dancu ar fi o solutie ideala la conducerea partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *