Senatorul clujean Mihai Goțiu, surprins trăgând un pui de somn în Parlament! Ce reacție a avut acesta – VIDEO

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Senatorul ales pe listele USR Cluj, Mihai Goţiu, vicepreședinte al Senatorului, a fost surprins într-o postură care nu îi face deloc cinste, dormind în plenul Parlamentului, în timpul ședinței care trata bugetul pe 2017.

Acesta a fost surprins într-o înregistrare video de un reprezentant al opoziției, iar imaginile au ajuns în spațiul public.

Senatorul a explicat, pe pagina sa oficială de Facebook, că a fost surprins de parlamentar PSD în momentul când a închis ochii pentru un moment din cauza oboseli și că cei de la USR sunt vânați de pesediști pentru orice, catalogând acest incident drept „costul unei opoziții bune”.

„După ce am stat cinci zile şi nopţi treji ca să ne asigurăm că PSD nu face vreo măgărie şi în Parlament, un pesedist m-a surprins azi când am închis ochii, pentru câteva clipe, în Senat. Suntem vânaţi de pesedişti pentru orice, o bâlbă, o clipire, o neatenţie, ăsta e costul unei opoziţii pe bune. Dacă ăsta este preţul pe care trebuie să-l plătesc pentru zecile de ore de veghe, îmi asum să facă Gâdea şi Badea (şi cei ca ei) mişto de mine, accept”, a scris Goţiu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *