PSD Cluj solicită finalizarea lucrărilor de extindere a parcului industrial TETAROM I

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Social-democrații clujeni solicită conducerii Consiliului Județean să finalizeze lucrările de extindere a parcului industrial Tetarom I, lucrări începute în 2014 și care trebuiau finalizate anul trecut.

Prin vocea liderului din umbră al PSD Cluj, Remus Lăpușan, PSD Cluj consideră că aceastăinvestiție trebuie dată în folosință.

„Am susținut alături de colegii mei în ultimii ani constant extinderea parcului industrial TETAROM I și considerăm că această investiție trebuie dată în folosință, în condițiile în care s-au construit cele două hale de producție, clădirea de birouri precum și clădirea administrativă și am susținut stabilizarea versantului. TETAROM I este ocupat în întregime, sunt multe solicitări din partea firmelor pentru noile capacitați din parc, se vor crea locuri de muncă și implicit plusvaloare de aceea considerăm că trebuie urgentată darea în folosință a noii investiții, investiție de aproximativ 40 de milioane de lei” a declarat Remus Lăpușan, liderul consilierilor județeni social-democrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *