Platforma România 100 a demarat consultările în comunitățile tematice

Politica nationala

Platforma România 100 a început de astăzi consultările cu cei peste 7500 de membri care au ales să se implice activ într-una din cele 15 comunități tematice.

După o lună de zile de la lansare, moderatorii acestor comunități tematice inițiază dezbaterile cu toți cei care li s-au alăturat.

Pe baza unui document de reflecție și a unor întrebări cheie, fiecare comunitate tematică va formula viziunea România 100 și propunerile de politici publice necesare pentru următoarele domenii: Justiție și politici anticorupție, Bună guvernare, Economie și antreprenoriat, Politici sociale, Educație, Sănătate, România în UE, România digitală, Agricultură și dezvoltare rurală, Mediu și dezvoltare durabilă, Relații externe, Diaspora, Politici energetice, Transport și infrastructură, Cultură, patrimoniu și turism.

Toți cei care s-au înscris în aceste comunități vor primi, în cursul acestei zile, prin e-mail, invitația către formularele de feedback aferente.

De asemenea, cei care doresc să contribuie în această perioadă de consultări și dezbateri și nu s-au alăturat uneia din cele 15 comunități tematice o pot face încă prin înscrierea la www.ro100.ro/alatura-te.

De la lansarea Platformei România 100 peste 33.000 de români au aderat la principiile și valorile noastre și și-au oferit timpul, expertiza și resursele financiare pentru a contribui la formarea unei comunități puternice și decise să schimbe România, împreună!

Simțim determinarea fiecăruia dintre membrii comunității pentru a produce schimbarea, nu doar pentru a o aștepta.

Dacă doriți să rămâneți în contact cu activitățile Platformei urmăriți pagina oficială de Facebook a comunității România 100.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *