Aurelia Cristea, la NCN: „Horia Nasra a fost calul troian în PSD Cluj. Dragnea este un dictator care vrea puterea absolută”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Invitată în emisiunea „Din oraș” de pe NCN Cluj, fostul deputat și ministru Aurelia Cristea a dat cărțile pe față și a lansat o serie de atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, dar și președintelui PSD Cluj, Horia Nasra, pe care îl consideră „calul troian în PSD Cluj”.

Cristea s-a poziționat de partea premierului Sorin Grindeanu, exclus din PSD astăzi, și susține că Liviu Dragnea conduce dictatorial partidul și nimeni nu are voie să crească în jurul lui.

„Horia Nasra știe foarte bine despre ce vorbește când zice că Sorin Grindeanu a fost calul troian în Guvern, pentru că el a fost calul troian în PSD Cluj. 

Sorin Grideanu a spus astăzi ceea ce am spus și eu, că Liviu Dragnea este un dictator și își dorește puterea absolută, nimeni nu are voie să crească în jurul lui pentru ca dânsul să fie la putere.

Oameni cu astfel de tipologie și care au probleme de integritate nu au ce să caute în conducere. Cred că e momentul unei reconstrucții pe stânga, a unui partid nou și sper că oamenii corecți și demni din partid să aibă curajul să le de-a reject acestora. 

România nu are capacitatea de a se reforma dacă PSD nu are capacitatea de a se reforma și a scăpa de aceste personaje dictatorial-infracționale”, a declarat fostul deputat Aurelia Cristea în emisiune. 

Despre o posibilă numire a lui Victor Ponta în funcția de secretar de stat

„Nu știu dacă știrea numirii lui Victor Ponta secretar de stat este reală, nu am informația completă, dar dacă s-au întâlnit și discută o posibilă soluție nu este rău. Eu cred că PSD a câștigat alegerile însă președintele a reușit să îl aducă în situația de criză de acum și din februarie.

Poate exista și acest scenariu al alegerilor anticipate și va trebui să vedem cum evoluează lucrurile. E bine că avem creștere economică, asta ne duce într-o zonă în care putem să ne atingem și noi niște obiective de țară”, a mai susținut Cristea.

Premierului Sorin Grindeanu i s-a retras sprijinul politic și a fost exclus din PSD, iar liderul Liviu Dragnea și mai mulți reprezentanți din coaliția de guvernare PSD+ALDE îi solicită demisia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *