Mihai Goţiu: „Guvernul Tudose apără interesele unei clientele mafiote şi penale” – VIDEO

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Unul dintre cei mai importanţi activişti din România care a luptat pentru Roşia Montana, ajuns în prezent senator din partea USR, Mihai Goţiu, şi-a exprimat punctul de vedere într-o conferinţă de presă cu privire la intenţia Guvernului Tudose de a scoate Roşia Montana din patrimoniul UNESCO. 

„Am ascultat declarațiile făcute, aseară, de premierul României, Mihai Tudose. Mi s-a confirmat, o dată în plus, că Guvernul pe care îl conduce apără interesele unei clientele mafiote și penale, nu interesele legitime ale României și ale cetățenilor români. Am spus-o și ca fost jurnalist, după ce am investigat peste 10 ani subiectul, o spun și acum, ca senator: Afacerea Roșia Montană nu este doar un uriaș caz de corupție, ci un caz clar de trădare a intereselor naționale.

Astăzi, într-o conferință de presă, am prezentat câteva argumente în acest sens. Nu știu însă în ce măsură acea parte a presei care s-a îndestulat ani la rând din bugetul companiei miniere va transmite aceste argumente mai departe. O să ne convingem în orele, zilele și săptămânile viitoare cât de cianurată mai este presa din România. Până atunci, știți ce ne-a ajutat și în 2013: am dat mai departe informațiile: pe Facebook, pe mail, în discuții directe cu prietenii, rudele, cunoscuții. Așadar, dați vă rog mai departe informațiile despre uriașul blat pregătit de Guvern cu Gabriel Resources, și despre proteste, și nu uitați să scoateți de la naftalină pet-urile cu pietriș și monede. Că mai e puțin până vineri, 1 septembrie, când sper să aniversăm cum se cuvine 4 ani de la debutul Toamnei Românești”, este mesajul senatorului, autor al volumului „Afacerea Roşia Montana”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *