Europarlamentarul Daniel Buda: „Românii sunt condamnați încă o dată de ignoranța, prostia sau incompetența Guvernului Dragnea-Tudose”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Europarlamentarul Daniel Buda a lansat un atac dur la adresa guvernului Tudose-Dragnea şi susţine că românii sunt victime sigure al dublului standard pentru produsele alimentare și nu numai din pricina guvernării PSD+ALDE.

„În timp ce nu mai puțin de patru premieri din Cehia, Ungaria, Polonia și Slovacia s-au reunit cu reprezentanții Comisiei Europene la Bratislava și au subliniat încă o dată, pe aceeași voce, faptul că nu doresc pe piețele lor produse alimentare de o calitate mai slabă decât cele comercializate în Vest, cuplul Dragnea-Tudose a tratat această întâlnire cu indiferență și la limita iresponsabilității, refuzând să participe cel puțin la nivel de ministru la dezbaterea de o importanță crucială pentru sănătatea românilor.

Dincolo de faptul că încearcă să stăpânească convulsiile și spasmele unui partid care este incapabil să gestioneze în mod corect un capital electoral profund nemeritat, aceștia calcă în picioare interesele romanilor în fiecare zi printr-un comportament care îi plasează ușor dincolo de simpla responsabilitate politică”, a transmis europarlamentarul clujean.

Buda susţine că dublul standard, mai ales alimentar, este o problemă recunoscută de la tribuna Parlamentului European de către președintele CE, Jean Claude Juncker și de Comisarul European pentru Justiție, Vera Jourova.

„Însă acest cuplu Dragnea -Tudose, desprins parcă din nuvela satirică a lui Liviu Rebreanu „Proștii”, își dau seama mereu mult prea târziu, la fel ca celebrele personaje din nuvela de mai sus, că trenul plecase pentru România și ratează oportunitate dupa oportunitate de a ne face auziți și respectați în Europa. Din păcate, nu doar electoratul votant al PSD față de care azi, după acest eveniment, nu pot să spun că am un profund respect, este cel care suferă din cauza acestei incoerențe guvernamentale, ci o țară întreagă riscă să devină încă o dată un poligon de încercarea și, în plus, groapa de gunoi a Europei cu consecințe incomensurabile asupra sănătății și economiei românilor. Pe votanții PSD și pe cei care au stat acasă la alegeri, i-aș întreba dacă sunt mulțumiți de faptul că de mâine vor fi cobaii Europei grație celor pe care i-au votat sau i-au ignorat?!”, a mai precizat liderul PNL Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *