Criza de la Pata Rât. Nasra, PSD Cluj: Alin Tișe și PNL sunt disperați și nu au nici o soluție de rezolvare a  problemei

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
Ultimele declarații ale președintelui Consiliului Județean Cluj cu  privire la situația de la Pata Rât sunt obraznic de nesimțite, în  contextul în care criza gunoaielor și eșecul CMID poartă 100% eticheta  PNL prin reprezentanții săi, Alin Tișe și Horea Uioreanu, susține deputatul PSD, Horia Nasra.
„Alin Tișe și PNL pun în pericol mediul, Alin Tișe și PNL nu au fost  capabili să finalizeze Centrul de Management Integrat al Deșeurilor,  Alin Tișe și PNL sunt disperați și nu au nici o soluție de rezolvare a  problemei de la Pata Rât și dau vina pe oricine ca să-și mascheze  neputința” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD .
 
Ce spune Prefectura:

Pentru corecta informare a opiniei publice, ca răspuns la comunicatul de presă transmis de Consiliul Județean Cluj în data de 17 octombrie 2017 (intitulat „Sabotajul PSD la Pata Rât. Un joc murdar împotriva clujenilor. Prefectul, instrumentul politic al PSD, de sabotaj la adresa Consiliului Județean Cluj pe problema gunoaielor”) dorim să reamintim domnului Președinte al Consiliului Județean Cluj, că Instituția Prefectului – Județul Cluj este o instituție apolitică, dovadă fiind toate acțiunile echidistante întreprinse de către prefect și reprezentanții instituției. Totodată, ne exprimăm profundul regret asupra situației derizorii în care domnul Președinte al Consiliului Județean Cluj aruncă atribuțiile și activitățile instituțiilor membre ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj (CJSU). La Şedinţa Extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj din data de 6 octombrie 2017 au fost invitați să participe toți senatorii și deputații aleși în circumscripția electorală nr. 13 – județul Cluj, indiferent de apartenența politică a acestora, la ședință luând parte reprezentanți ai USR, ALDE și PSD. În cadrul ședinței CJSU din data de 6 octombrie 2017 s-a evaluat solicitarea Consiliului Judeţean Cluj (act nr. 25275/05.10.2017) privind declararea stării de alertă la nivelul depozitului neconform de deşeuri Pata Rât, ca umare a producerii alunecării de teren din 22.07.2017, hotărându-se amânarea luării unei decizii. Dorim să reamintim, pe această cale, domnului Președinte, că decizia amânării evaluării unei asemenea oportunități până în momentul în care Consiliul Județean Cluj va aduce completările necesare și elocvente pentru declanșarea procedurilor s-a realizat la solicitarea Consiliului Județean Cluj. Transmitem același apel la rațiune, în al 12-lea ceas, domnului Președinte, dat fiind faptul că mesajul transmis prin comunicatul de presă menționat este manipulator. Afirmațiile cuprinse în comunicatul de presă al Consiliului Județean Cluj se înscriu în aceeași notă confuză și neprofesionistă prin care domnul Președinte tratează problema depozitului neconform de deșeuri de la Pata Rât: următoarea adresă primită în data de 13 octombrie 2017 de către Instituția Prefectului – Județul Cluj de la Consiliul Județean Cluj transmite clar solicitarea de amânare a declarării stării de alertă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *