La Cluj se #REZISTă în continuare! 500 de clujeni i-au cerut duminică demisia lui Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

O nouă seară de proteste anti-guvernamentale de duminică la Cluj-Napoca, însă clujenii nu au mai răspuns apelului de pe reţele sociale în număr mare ca şi în alte zile. Aproximativ 500 de oameni au protestat în centrul oraşului împotriva legilor justiţiei şi au cerut demisia lui Liviu Dragnea şi a lui Călin Popescu Tăriceanu. 

„De Crăciun nu colindăm, De Crăciun noi protestăm”, a fost unul dintre mesajele protestatarilor. „Aşa nu se mai poate! Ori ei, ori noi”, „Când injustiţia devine lege, rezistenţa devine datorie”, „Toţi pentru justiţie”, au fost alte mesaje afişate pe pancarte.

S-a scandat „Demisia”, „PSD, ciuma roşie”, „DNA să vină să vă ia”, „Hoţii”, „Justiţie, nu corupţie”, „Dragnea nu uita, aşteptăm şi cartea ta”, „Şobolanu Tăriceanu”, „Bucureşti, nu uita, Clujul e de partea ta”.

În finalul protestului, participanţii au mărşăluit prin zona centrală a oraşului, pe traseul scurt, Bulevardul Eroilor – Baba Novac – 21 Decembrie – Piaţa Unirii.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *