PSD va organiza mitinguri împotriva „statului paralel şi ilegitim” în Bucureşti şi în marile oraşe.

Politica nationala

PSD va organiza mitinguri împotriva statului paralel şi ilegitim în Bucureşti şi în oraşele mari, mesajul fiind „aceasta este majoritatea”, a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, informează Mediafax,

Ne-am întâlnit pentru că preşedinţii organizaţiilor judeţene au cerut această întâlnire cu Liviu Dragnea şi cu conducerea partidului. Mâine (luni – n.r.) va avea întâlnire cu restul preşedinţilor de judeţe. S-a stabili azi să facem un miting şi noi, un miting de protest. Mitingul nostru nu este pentru susţinerea Guvernului, nu pentru susţinerea lui Dragnea, a coaliţiei sau a programului de guvernare, pentru că astea deja au fost votate anul trecut de români. Va fi un miting împotriva statului paralel şi ilegitim, un miting împotriva abuzurilor, un miting împotriva ascultării telefoanelor, împotriva încălcărilor drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, un miting împotriva celor care consideră că din funcţiile pe care le au, nealese, pot să încalce Constituţia şi legile ţării şi să-şi constituie un grup organizat în care decid ei ce şi cum. Este un miting care arată care este adevărata majoritate în România, un miting pe care românii l-au cerut”, a declarat secretarul general adjunt al PSD Codrin Ştefănescu.

Premierul Tudose și președintele PSD, Dragnea

El a menţionat că acesta a fost mesajul cu care au venit la întâlnire liderii organizaţiilor judeţene.

„Cu acest mesaj au venit preşedinţii de judeţe din partea partidului, trimişi de către primarii lor, de către colegii noştri de partid, de către viceprimari, de către şefii de zone, care la rândul lor sunt presaţi de oamenii care ne-au votat să luăm această decizie”, a adăugat Ştefănescu.

 

El a precizat că toţi colegii prezenţi au cerut organizarea de mitinguri în Bucureşti şi în toate oraşele mari, care vor avea loc în aceeaşi dată, cu începere de la aceeaşi oră.

„Mesajul nostru va fi foarte clar şi în interiorul şi în exteriorul ţării: aceasta este majoritatea, aceştia sunt românii care vor cu totul altceva, români care ne-au împuternicit prin vot să ducem lucrurile până la capăt. Mesajul poate o să fie receptat şi la Bruxelles şi peste tot, inclusiv de criticii noştri din interior”, a precizat Codrin Ştefănescu.

El a mai spus că cei prezenţi la întâlnirea liderilor social-democraţi sunt preşedinţi de organizaţii judeţene, iar premierul Mihai Tudose nu are această calitate la Brăila, întrebat fiind dacă Tudose s-a declarat de acord cu organizarea de mitinguri.

De asemenea, Ştefănescu a mai spus că luni va avea loc o întâlnire şi cu liderii celorlalte organizaţii judeţene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *