Patru liberale clujence în conducerea națională a OFL

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

La Congresul Organizației Femeilor Liberale, care a avut loc recent, la Palatul Parlamentului din București a fost aleasă noua echipă de conducere a Biroului Permanent Executiv a OFL pentru următorii 4 ani.

Președintele OFL a fost aleasă  Florica Cherecheș, deputat PNL Bihor

OFL Cluj a fost reprezentată la Congres de o delegație formată din 46 de doamne liberale. În noul Birou Permanent Executiv, OFL Cluj este organizația cu cele mai multe reprezentante:

  • Mihaela Suciu, președinte al OFL Cluj a fost aleasă în funcția de prim-vicepreședinte
  • Alexandra Stoica, președinte al OFL Cluj-Napoca a fost aleasă membru cu rang de vicepreședinte
  • Violeta Mureșan, președinte al OFL Dej a fost aleasă președinte al Comisiei Naționale de Regulament și Statut
  • Viorica Szocs, prim-vicepreședinte al OFL Cluj Napoca a fost aleasă membru în Comisia Națională de Regulament și Statut.

         „Este o reconfirmare a poziției OFL Cluj la nivel național, poziție care ne onorează și în același timp ne responsabilizează. Este obligația noastră de a acționa în continuare pentru promovarea doctrinei liberale și a politicilor PN Cetățenii care sunt astăzi în stradă trebuie să aibă o alternativă. Iar alternativa este PNL! Nimeni din această sală nu trebuie să se gândească la persoana sa, ci la viitorul acestei țări și la ce poate să facă pentru ca de mâine viața fiecăruia să fie mai bună! Noi, doamnele liberale putem să scriem istorie în politica românească numai dacă ne implicăm activ în promovarea doctrinei liberale și a politicilor PNL și dacă demonstrăm că suntem o echipă puternică. Determinarea și forța o avem!” a spus Mihaela Suciu, președinte al OFL Cluj în fața celor peste 1200 de doamne prezente la Congres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *